dimarts, 7 de juliol del 2020

Temari Oposicions de TEEI

No penso en la desgràcia,
sinó en la bellesa que persisteix.
                               Anna Frank

Paraules clau: Oposicions, temari, llibre, descompte, TEEI.

A partir del 3 de juliol les xarxes socials treuen fum com sempre passa quan hi ha període d'oposicions, però aquesta vegada no són unes oposicions més, sinó que són LES PRIMERES OPOSICIONS de TEEI. Això significa que hi ha molta gent que vol inscriure's, però sorgeixen dubtes i el més freqüent un cop realitzada la inscripció és saber on trobar el temari.

Doncs comunicar-te que des del 8 de juliol del 2020, pots trucar en Vicenç 610 900 111, però millor enviar un correu a educaliaeditorial@e-ducalia.com 

En Vicenç és el representant de l'editorial Educàlia qui t'aplicarà un descompte per dir-li que ets TEEI a Catalunya i que demanes els llibres de part meva (Míriam). 

El temari que ofereix aquesta editorial està separat per temes tal com va sortir en el document oficial del Departament d'Educació de Catalunya. A més a més, ara que ja se sap l'estructura d'examen, també inclouran els casos pràctics dins el mateix llibre, així no caldrà comprar llibres complamentaris. 

Tot i així, jo seguiré amb la meva proposta de penjar-vos mapes mentals per aquí al blog i qui l'interessi els podrà adquirir per 3€/mapa. El pagament es farà a través de la plataforma Bizum. Així si només hi ha un tema que no entens o no saps bé quin contingut i va en cas de fer-te tu el material, podràs adquirir només el què necessites.






2 comentaris:

  1. Quin és el preu aproximat del temari?

    ResponElimina
  2. Els llibres d'Educàlia tenen un valor de 59€+IVA, és a dir, és més econòmic si envies un correu al comercial i dius que vas de part de la Míriam.

    Des del grup d'estudi oferim temari gratuït que elaborem entre totes les persones que es connecten a les sessions i així completem temari.

    ResponElimina