dijous, 9 de juliol del 2020

Part General - 1. L’Estatut d’autonomia de Catalunya de 2006: les competències en matèria d’educació.

L'Estatut d'autonomia de Catalunya
TÍTOL IV De les competències
CAPÍTOL II Les matèries de les competències 
Article 131. Educació


Paraules clau: Estatut d'autonomia de Catalunya, Competència Educativa i Article 131. Educació.


El temari de les oposicions de TEEI està distribuït en dos grans blocs. El primer fa referència a la part general que té a veure amb les lleis i normatives. I la segona part té a veure amb la part específica de TEEI.

El primer tema de la part general fa referència a l'Estatut d'Autonòmia de Catalunya, concretament les competències exclusives que té la Generalitat de Catalunya pel què fa referènciesen matèria d'educació.  Aquestes competències són a l'article 131, si consultes el document oficial trobaràs l'inici de l'article a la pàgina 88. 

Fins l'article 131 veuràs que consta de 4 apartats tots fan referència a les competències exclusives de la Generalitat de Catalunya, excepturan l'apartat 3 que les competències són compartides amb l'Estat Espanyol. 

Per comprendre millor el contigut d'aquest article de l'Estatut d'Autonomia, he realitzat un mapa conceptual, si t'agradaria tenir-lo, envia'm un correu i et diré quins passos cal seguir. En breu rebràs el mapa en PDF i png perquè el puguis llegir des del mòbil, tablet o ordinador i la opció de PDF és per si te'l vols imprimir. 

El cost per obtenir el mapa conceptual amb claredat té un cost de 1€ i el pagament es fa a través de Bizum. 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada